Schrijfgroep

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Verhalen van verlies en leven


Mensen zijn vertellers van verhalen. Ons hele leven lang vertellen we, veelal over onszelf. Over wat ons overkomen is, over wat we zouden willen, over wat gebeurtenissen voor ons betekenen, over onze verlangens en dromen, onze vreugde en ons verdriet. Al je in je leven te maken krijgt met verliezen, helpt het vertellen van je verhaal je op een rij zetten wat er gebeurt of gebeurd is en wat dat voor jou betekent. Het helpt je om de lijn van jouw levensverhaal weer tot een vloeiende lijn te maken.

In 6 bijeenkomsten nodig ik je uit om jouw verhalen al schrijvend naar boven te halen. Op verschillende manieren word je geprikkeld om die grote kast met jouw herinneringen te onderzoeken en te zien welke verhalen tevoorschijn komen.
Met jou bewaak ik steeds het evenwicht tussen verdrietige, pijnlijke herinneringen enerzijds en fijne, gelukkige herinneringen anderzijds.

Je schrijft fragmenten, stukjes van jouw leven, van jouw verliezen -beelden, gevoelens, geuren, kleuren, mensen- zoals ze jou zijn bijgebleven. Ik nodig je uit, daag je uit – jij kiest wat je wel en niet wil beschrijven of aankaarten. En hoe je dat wil doen.

In verband met de corona-maatregelen staat er op dit moment nog geen nieuwe schrijfgroep gepland.
Ben je wel geïnteresseerd, of heb je vragen, neem dan contact op.